6 de maig 2015

DEPURACIÓ DEL COS I DRENATGE LIMFÀTIC
En arribar el bon temps i la calor ens  ve de gust començar a prendre el sol, a caminar lleugers de roba i a sentir-nos còmodes. Amb aquests temps també venen les al·lèrgies, ens podem trobar feixucs després del hivern, volem depurar-nos, abaixar una mica el pes,  trobar-nos bé dins el nostre cos, fer goig.
L’exercici i l’alimentació són claus fonamentals per aconseguir-ho. La reducció de l’alcohol i el sucre són una bona opció de base per a començar. (L’alcohol són calories pures i intoxica el fetge i el sucre, per eliminar-lo, ens roba minerals). Una alimentació sana i equilibrada facilita la renovació del cos, la vitalitat, la salut i el benestar.
De la mateixa manera, hi ha plantes medicinals que afavoreixen la purificació del fetge de materials tòxics i greixos acumulats, contribueixen a eliminar líquids i són ajudes  saludables per a depurar-nos. La carxofera, la dent de lleó, la fumaria, la cua de cavall, la gayuba o la gatuña en són apropiades.

El MASSATGE DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL  és una manera  de completar l’ajuda  per a la neteja interna. Millora la circulació de la sang, ajuda a buidar líquids intersticials, remou els greixos acumulats a la cel·lulitis, descansa les cames i relaxa el cos i la ment.

Facem  una elecció sana i de vida saludable.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada