28 de maig 2015

La vida ens sorprèn contínuament,  d’una manera agradable o fent-nos patir, i ens estimula a la reflexió, a una presa de consciència de la nostra forma d’actuar i de viure.
En les mateixes  circumstàncies, pels  mateixos motius, tenim respostes idèntiques; actuem de manera inconscient, donem contesta amb els hàbits i costums de sempre.
En el nostre cos hi ha canvis continus, les cèl·lules es reprodueixen  constantment, la vida és un seguit de moviment i transformació.
La nostra ment, però, ho té més mal de fer de modificar la seva rutina, d’alterar els seus costums i la seva manera de fer.
El fer-nos conscients de les coses que ens passen, l’agafar responsabilitat de la nostra vida i el nostre cos, de la nostra salut, no resulta fàcil. El modificar actituds i comportaments du una feina de reflexió, fer-nos preguntes i buscar respostes.

La REFLEXOTERAPIA PODAL, així com d’altres teràpies complementàries, és una eina que ens ajuda a prevenir malalties,  a fer-nos conscients de nosaltres mateixos, adquirir pautes  noves de vida, actuar amb intenció cap a la salut i el benestar.


PUNT REFLEX DEL PLEXE SOLAR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada