25 de febr. 2015

                   LA REFLEXOLOGIA PODAL
TERÀPIA ALTERNATIVA O TERÀPIA NATURAL?

En moltes ocasions s'escolten aquests dos termes per a indicar la feina de professionals sobre la salut fora de la medecina convencional. Particularment preferesc Teràpia Natural i complementària..
La Teràpia Alternativa, al meu entendre, és una postura excluyent, si aixó no et funciona és que no era bo, el que jo t'ofereixo et funcionarà, i no sempre és així. Totes les teràpies són bones si produeixen els efectes favorables per a la salut de les persones sense perjudicar altes parts del cos i cada persona té la responsabilitat de buscar la més adequada pera ella.
La Teràpia Natural és un sistema complementari de fer salut d'una manera preventiva, més conscient per part del pacient i amb una complicitat entre terapeuta i client. La Teràpia Natural sempre ha tingut com a màxima prevenir la malaltia, que el propi cos es defensi i reaccioni devant l'adversitat, i si aquesta ja ha arribat buscar els remeis adequats.
En general en la medecina convencional, quan es va al metge  o a la farmàcia es sol dir "tenc açò...que puc pendre..." En la Teràpia Natural aquesta fórmula no seria la més adient, sino "tenc açò... que puc fer i que em pot ajudar..." D'aquí el prendre consciència de la nostra vida i de la nostra salut.
No és natural que si sabem que qualque mejar ens produeix acidesa, prenguem un anti-àcid i seguiguem mejant el que ens fa mal, o si tenim la grip, no és una mesura  de lògica prendre algún medicament que alívia els símptomes, que no la malaltia, per poder fer alguna activitat que encara pot empitjorar el mal. La consciència ens portarà a prendre les decicions més convenients i més saludables.
La Reflexologia Podal com a teràpia natural serveix com a prevenció de les malalties. Els punts dolorosos que descubreix el reflexòleg en el peu, són símptomes d'alteracions en el nostre cos que encara no han debutat en malaltia i a partir d'aquest punt es poden posar les mesures que calguin a fí de que no progressi. Si ja hi esteim de malalts ens ajudarà a que el procés duri el menys possible.
La Reflexologia Podal ens ajuda a mantenir i millorar la salut i l'armonia en la nostra vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada