26 de febr. 2015

EL VERTÍGEN (VERTIGO)  I  LA RESPOSTA DE LA REFLEXOLOGIA PODAL

La velocitat en que es desenvolupa la nostra vida, l'acumulació d'assumptes, tràmits, problemes econòmics, emocionals, de feina, de temps, forma un cúmul de realitats que provoca en nosaltres un estat d'estrés i ansietat. El vertígen (vértigo) n'és possiblement una conseqüència.
El vertígen ens pot venir per un ampli ventall de motius, problemes cervicals, tensions a la base del crani, problemes per inflamació o infecció a l'oïda, problemes oculars, possibles lesions cerebrals, que van acompanyades, la majoria de vegades, de rodaments de cap, nàusees, marejos, vòmits en el pitjor dels casos. El repòs absolut i la medicació corresponent són la base convencional de tractament. A vegades no hem podem defugir.
Si ens ho volem mirar des de la vertent natural, hem d'intentar de no arribar-hi a l'extrem de la baixa i el repòs absolut. Una vida centrada, amb una bona alimentació, amb un mínim d'exercici agradable, provant de reduir l'alcohol, el tabac, les situacions estressants, en lo possible, tot ens pot ajudar a evitar-ho.
PUNT D'EQUILIBRI




La Reflexologia Podal és una gran eina per a relaxar-nos i també per evitar el vertígen, sobretot si es pot actuar als primers símptomes. Hi ha un punt de reflexologia a la part superior del peu, situat entre el dit petit i el següent en el buit que es fa entre el ossos, anomenat centre d'equilibri ( nº 25), que si som empeders, pressionant-lo un minutet cada dia, ens previndrà d'aquest mal. Si l'esteim patint és bo fer un massatge de Reflexologia complet, insistint en el punt abans esmentat. Busquem un bon professional. Si són fillets sempre amb més cura i suavitat.
Tot açò no treu el buscar altres remeis i fer els canvis necessaris que ens puguin servir per millorar la nostra salut i la nostra vida.







                                                                                                                                                                     
              
                              Nº 25  PUNT D'EQUILIBRI
                                                                                       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada