8 de març 2015

punt reflexe pits-glàndula mamària

REFLEXOLOGIA PODAL I ELS SEUS BENEFICIS EN ELS PROBLEMES DE LA DONA

Moltes dones pateixen durant la seva vida de diversas afeccions, que encara que no són greus, són en sí molestes i doloroses. Dolors premenstruals o durant la regla, dolors a la zona dels pits, regles abundants o al contrari, molèsties a la zona vaginal, ovaris quístics, problemes hormonals i a la menopausa, són situacions que, controlades i ben cuidades, poden millorar. Des de la medecina natural l'alimentació, en aquests tipus de problemes, té molt a veure. Menjars que afavoreixen la salut: Cereals integrals, llegums, algues, verdura i fruita de temporada, fruits secs,( pipes de girasol, pipes de carabassa, nous, ametlles...) i peix. Menjars i begudes a reduir: Greixos saturats, làctics, sucre refinada, bolleria, farines refinades, begudes refrescants, i sobretot alcohol i tabac. Adquirir nous hàbits en la alimentació són mesures que afavoreixen una vida de més salut i equilibri.
Ens podem ajudar, igualment, amb productes naturals com prendre olis omega 3/6 i oli d'onagra. Amb aquests olis reforçam, al mateix temps, el sistema emocional de la persona.


punt matriu pròstata
 
D'altra banda, com a sistema natural, LA REFLEXOLOGIA PODAL ajuda a prevenir,  millorar i equilibrar tots aquests 
problemes. Existeixen uns punts específics en el peu que degudament pressionats faran que ens relaxem i evitem les tensions que ens produeixen el malestar. Incidint en els punts concrets podem afavorir l'equilibri en els òrgans directament afectats, matriu, ovaris, pits, equilibrant-los i millorant el seu estat. Si massatjam aquests punts uns minuts cada dia, farem, de ben segur, una bona prevenció i si veim que no acaba de millorar busquem un bon REFLEXÒLEG, perquè ens ajudi en profunditat amb una Reflexologia completa.


nº 24 punt pits-glàndula mamària
nº48 punt matriu -pròstata
nº 49 punt ovaris
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada