19 de març 2015

LA REFLEXOLOGIA PODAL I PROBLEMES MASCULINS

La pròstata és una petita glàndula situada en el coll de la bufeta i al voltant de la uretra.
La patologia més freqüent d'aquest òrgan masculí, apart de la seva inflamació, és la hipertròfia benigna o aument del volum, que sol afectar a bastants homes a partir dels 50 anys, el que suposa dificultats per a la micció i tenir-ne ganes mol sovint, el vespre haver-se d'aixecar varies vegades per orinar.
En casos més extrems i de gravetat, tindríem el càncer de pròstata.
Com a resposta naturista podem combinar plantes, Sabal Serrulata, menjar pipes de carbassa i infusions de gayuba, gatuña, vara de oro si hi ha inflamació.
Com a no, també, una alimentació adecuada, variada, en poca carn, pocs làctics i augmentant el consum de verdura i fruita i beure aigua, ajudará a minvar-ne las conseqüències. Val a dir que en aquest cas, l'abús de l'alcohol, el tabac i els excitans com el cafè, incideix directament en els problemes prostàtics.

punt reflex per a la pròstata

Dins La Reflexologia Podal, per al problema de la pròstata, existeix un punt reflex específic. Està situat a la part interna de cada peu, una mica devall de l'os del turmell.
Pressionant-lo suaument un minut diari podem millorar si tenim problemes, o preveure l'afecció.No hem  d'oblidar la necessitat d'algun massatge de reflexologia complet per equilibrar tot el cos i activar altres òrgans que tenen relació amb la pròstata.







punt reflex nº 48 pròstata


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada