26 de març 2015

LES MALALTIES 

És veritat que les malalties degeneratives, en el nostre món occidental, s'estan estenent  de cada vegada més.
Càncer, alzheimer, parkinson, ELA, esclerosi múltiple, fibromiàlgia... és possible que la nostra vida estressada, els mals hàbits en l'alimentació, processos emocionals difícils, formin un conglomerat de situacions que poden desembocar en malalties greus i que a dia d'avui no tenen solució, mirat des de la perspectiva de la medecina convencional.
Necessitem un canvi i moltes persones un canvi radical. Hem de sebre escoltar el nostre cos i el nostre cor, que l'intel·lecte els seguirà.
L'equilibri armoniós entre ment, cos i emocions és part imprescindible per a la nostra vida, sebre on som, que pensam, que sentim, qui som. Escoltar las reaccions del cos amb l'alimentació, estar conscients del que menjam i quines sensacions tenim.
Percebre les emocions com a part nostre i expressar-les, sentir el que pensam, escoltar el que deim i ser conseqüents, respondre amb amor. 
El nostre cervell està sempre en ebullició, en continu donar voltes i es necessari aquietar-lo, fer-li fer silenci. Atenem massa les opinions dels altres, dels mitjans de comunicació, de la ràdio, la televisió. No pensam per nosaltres mateixos, si no a través d'ells. Hem de sebre atendre i reflexionar en el que hem escoltat.
Les malalties no vénen de sobte, tot és un procés, avisos, la majoria de vegades inconscients, fins que surten.
Podem preveure, podem fer canvis, prendre’n consciència. Hem de fer-ho.
L'alimentació, l'alcohol, el tabac, les drogues d'abús, no donar el descans corresponent al cos, la falta d'exercici, l'stress, la angúnia, la ansietat... tot repercuteix, és un possible començament.

Hem d’obrir la nostra consciència, hem d’escoltar el nostre cos, hem de sentir els nostres sentiments i emocions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada