16 d’abr. 2015



ALÈRGIES, ANSIETAT, COS PERFECTE, EQUILIBRI EMOCIONAL, EQUILIBRI FÍSIC...

Amb l’arribada del bon temps, temperatura ambiental més agradable, sol, el nostre cos augmenta de vitalitat i ens vénen ganes de sortir, d’anar pel camp, prendre els primers rajos de sol, agafar color de pell, gaudir de la natura... sembla que tot comenci a reviscolar després del somni de l’hivern.
Però aquest temps és molt propici per a l’alèrgia, ens adonem que, pot ser, hem guanyat alguns quilos de més, les crisis d’ansietat primaveral ens entra per obtenir un cos perfecte, l’estrés de fer exercici i buscar l’equilibri físic i la forma... ens feim conscients del nostre cos i no ens agrada.

LA REFLEXOLOGIA PODAL és un massatge que ajuda a equilibrar el cos físic i el cos emocional. 
Activa l’hipotàlem, matèria gris del nostre cervell, que s’encarrega d’equilibrar moltes funcions del nostre cos incluint-hi la metabolització dels greixos, el sistema de la son, la gana, les secrecions digestives...tot allò que funciona de forma automàtica dins el nostre organisme.

Activa el plexe solar, punt reflex per a calmar l’ansietat. Ajuda a la circulació de la sang, així com els òrgans del cor, el fetge per eliminar toxines, el sistema limfàtic per a netejar el cos. 
Posa en marxa el sistema immunològic per afavorir les defenses i alleugerar les alèrgies i el malestar.
La Reflexologia Podal és un massatge que ajuda a tranquilitzar-nos i relaxar-nos, ens fa presents el que som, interioritzant les pròpies forces positives, i ens dóna l’equilibri que necessitem.
La Reflexologia Podal, com a massatge complet, integra en ell mateix l’equilibri físic i emocional per a una vida plena.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada