8 d’abr. 2015

REFLEXOTERÀPIA PODAL I PROBLEMES DELS ULLS
La vista, ells ulls, és un dels òrgans dels sentits més important.  Per la vista percebem entre un 80/90% de les coses. És així que els problemes als ulls poden tenir una gravetat més que notable. El glaucoma, augment de la pressió intra-ocular, problemes al nervi òptic, cataractes,són algunes de les greus malalties de la vista, a les quals s'hi poden afegir altres inconvenients no tan greus com la vista cansada per un esforç continuat, unes ulleres mal graduades, sobre- esforç per no portar-les quan és necessari, són motius suficients per afectar la vista i/o empitjorar altres afeccions.






Dins el massatge Reflexoteràpia Podal, hi ha un punt específic reflex dels ulls, instal·lat davall el peu a la part carnosa entre el 2n i 3er dit, treballant-lo uns minuts cada dia podem preveure possibles molèsties, i si hi ha problemes més seriosos, afavorir-ne la milloria. Per açò, intentarem acompanyar-ho  de massatges reflexos a tot el peu per equilibrar i millorar tot el cos.



nº 40 reflex dels ulls


Diferents autors indiquen la resposta favorable, després d’aquest massatge, als problemes del ulls, inclús en  glaucoma i cataractes. “Eunice Ingham, en sus tiempos había tratado con éxito, mediante Reflejoterapia Podal,  incluso casos rebeldes de glaucoma...” (La respuesta està en los pies – Dr. Frederic Viñas – ed. Integral). Doreen E. Bayly explica el cas d’una senyora  en problemes de cataractes a la qual va tractar amb Reflexoteràpia podal, que una vegada operada, expressava la seva sorpresa de trobar-se tan bé i que el seu estat general era el millor en molts anys. Tenia més de 80 anys. (Reflexologia – Doreen E. Bayly – Ed. EDAF)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada